Rruga Islam Alla, Tirana, Albania

DJI FPV EXPLORER COMBO | BUNDLE EXPLORER

1,150

4K/60 fps / Immersive Flight Experience
10km HD Low-Latency Video Transmission
Image Stabilization
Dji FPV Intelligent Flight Battety / Dji FPV Remote Controller /

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste

Select your currency
EUR euro