Rruga Islam Alla, Tirana, Albania

XEROX WORKCENTRE® 3025 WIFI

230

PRINT, COPY ,SCAN
PAPER SIZE A4
SPEED UP TO 20 PPM
BLACK & WHITE

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste

Select your currency
EUR euro