Email: info@crs.al

WIWU WIMIC LITE MOUSE

Kontakto për çmimin

-Modeli i produktit: Wireless Mouse WM101
-Ngjyra: Silver
-Bateria: 450mAh
-Koha e punës: 50 orë
-Madhësia: 112mm*57mm*20mm

 

Ky produkt ka 6 Muaj Garanci!

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste

Select your currency
EUR euro