Email: info@crs.al

PC ASSEMBLED

2,500

CPU i9-13900K 4.70 GHZ TURBO 5.80 GHZ
RAM 32 GB DDR5 4200 MHZ
SSD 1 TB NVME 970 EVO
MOTHERBOARD PRO Z690-A WiFi DDR5
INTEL (R) UHD GRAPHICS 770
NVIDIA GEFORCE RTX 3070 Ti 8 GB DEDICATED
CASE KOLINK VOID X ARGB MIDI TOWER
GARANCIA : 12 MUAJ

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste

Select your currency
EUR euro