Rruga Islam Alla, Tirana, Albania

Email: info@crs.al

LENOVO THINKPAD T490S

290

CPU i5-8265U 1.60 GHZ TURBO 3.90 GHZ
RAM 8 GB DDR4
SSD 256 GB
INTEL (R) UHD GRAPHICS
SCR 14″ 1920 x 1080 FULL HD
CANTA DHURATE
GARANCIA : 12 MUAJ

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste