Rruga Islam Alla, Tirana, Albania

HIFUTURE FUTURE GO MIX2 NEVER BACK DOWN

90

1.43” Amoled Display
Bluetooth Calling
IP68 Waterproof
Heart Rate / Metallic Frame / Blood Oxygen Monitoring

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste

Select your currency
EUR euro