Rruga Islam Alla, Tirana, Albania

APPLE IPHONE 11

240

Memoria : 64 GB
Bateria : 89 %
Ngjyra : White / Black
Cover Dhuratë

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste

Select your currency
EUR euro