LENOVO X1 CARBON GEN 6 SUPER OKAZION E pershtateshme per programim!
Si i ri

1000 EURO

CPU i7-8550U   1.8  GHZ  TURBO 4.0 GHZ
RAM 16 GB DDR4
SSD 1TB NVME
GPU HD620 4 GB 
EKRAN 14 2K 2560-1440
USB-C 3 PORTA / KEYBOARD LED
BATERIA ZGJAT 4-5 ORË
WINDOWS 10 PRO LIÇENSUAR

Ky produkt ka 12 Muaj Garanci! ?

Ka 12 Muaj Garanci garanci!     KODI: 2536Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.