HP SPECTER X360 4K TOUCHSCREEN (SI I RI) E pershtateshme per Vizatime etj
Si i ri

TELEFONO

CPU i7 10510G 1.8 - TURBO 4.9 GHZ
RAM 16 GB DDR4 2666MHZ
SSD 512 GB SSD NVME
GPU IRIS GRAPHIC 
GPU MX330 2 GB I DEDIKUAR DDR5
WEBCAMERA THUNDERBOARD 3-HDMI etj
SCR  15.6 INCH 4K TOUCHSCREEN
BATERIA ZGJAT RRETH 5-6 ORË

Ky produkt ka 12 Muaj Garanci!

Ka 12 Muaj Garanci garanci!     KODI: 2535Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.