HP ELITDESK 8200 TOWEW (SASI E LIMITUAR)
Si i ri

110 EURO

CPU i5 2400 3.1  GHZ TURBO 3.4 Q/CORE
MEM 8GB
HDD 320GB
GPU INTEL HD 1.7 GHZ
MAUS TASTJERE 

Ka 6 Muaj Garanci garanci!     KODI: 2534Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.