HP 250 G7 (SI I RI) SUPER OKAZION E pershtateshme per punim ing 3D
Si i ri

520 EURO

-CPU  i3-1005G1 1.2  TURBO 3.4 GHZ
-MEM 8GB DDR4
-SSD 256GB FLASH
-GPU MX110 2GB DEDIKUAR
-SCR 15.6 FULL HD 1920-1080
-DVD RW-CAMERA-USB 3.0-HDMI
-BATERIA 4-5 ORE

Ky produkt ka 12 Muaj Garanci

Ka 6 Muaj Garanci! garanci!     KODI: 1867Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.