LENOVO THINKPAD e14 (si i ri) SASI E LIMITUAR E pershtateshme per programim etj!
Si i ri

TELEFONO

-CPU i7 10750U 1.8 GHZ TURBO 4.9 GHZ
-RAM 16 GB DDR4
-SSD 250 NVME
-HDD 1TB
-GPU HD530 4GB
-WEBCAMERA / E SATA / HDMI ETJ
-EKRAN IPS 14 INCH FHD
-BATERIA 7-8 ORË

Ky produkt ka 12 Muaj Garanci!

Ka 12 Muaj Garanci garanci!     KODI: 2503Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.