SURFACE BOOK 2 - 15 INCH + LAPS (SI I RI) E pershtateshme per punime ing & Vizatime
si i ri

TELEFONO

CPU i7-8650U 1.9 GHZ TURBO 4.2 Q/CORE
MEM 16 GB DDR4
SSD 500 GB FLASH
GPU HD520 4 GB
GPU GTX1060 6GB DEDIKUAR
SCR 15 INCH 3K RETINA DISPLAY
WEBCAMERA -HDMI-USB 3.0 Etj
BATERI 5-6 ORE

Ky produkt ka 6 Muaj Garanci

Ka 6 Muaj Garanci garanci!     KODI: 2443Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.