HP WORKSTATION Z820 (SASI E LIMITUAR) E pershtateshme per punime ing 3D
Si i ri

880 EURO

CPU 2X CPU E5-2665 2.4 TURBO 3.1 OCTA CORE
RAM 64 GB DDR3 ECC
SSD 250 GB  
HDD 500 7200 RPM
GPU K5000 4 GB DDR5 DEDIKUAR 
WINDOWS 7 PROFESIONAL UPGRADE 10
MAUS + TASTJERE

Ky produkt ka 12 muaj Garanci!

Ka 12 Muaj Garanci garanci!     KODI: 2523Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.