APPLE IMAC 27 INCH 5K LATE 2015 (SI I RI) E pershtateshme per punime Ing 2D-3D etj
SI I RI

TELEFONO

CPU i5 3.2 GHZ QUAD CORE TURBO 3.6GHZ
RAM 32 GB DDR3
SSD 500GB
GPU R9 2GB  DDR5 DEDIKUAR
SCR 27 INCH  5K RETINA DISPPLAY
MAUS TASTJERE STANDART

Ky produkt ka 12 Muaj Garanci

Ka 6 Muaj Garanci garanci!     KODI: 483Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.