LENOVO GAMING IDEAPAD 3 (NEW BOX) SASI E LIMITUAR
i ri

820 EURO

-CPU AMD RYZEN 5-4600H 3.0 TURBO 4.0
-MEM 8GB DDR4
-SSD 256GB 
-SCR 15.6 FHD 1920-1080
-GTX1650 4GB DDR6 DEDIKUAR
-USB 3.1-HDMI-KEYBOARD LED ETJ
-WINDOWS 10 PRO

Ky produkt ka 12 Muaj Garanci

Ka 12 Muaj Garanci garanci!     KODI: 2518Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.