AUROS GIGABYTE 15G XS (SASI E LIMITUAR) E pershtateshme per punime ing 3D etj
Si i ri

TELEFONO

-CPU 10870H 2.2 GHZ TURBO 5.0 GHZ
-RAM 32GB DDR4 3200 MHZ
-SSD 512GB NVME
-GPU RTX3070 8GB DDR6 NVIIA MAX-Q
-SCR 15.6 FHD 240HZ IPS X-RITE-PANTONE
-WEBCAMERA-TYPE-A-USB 3.2 -HDMI ETJ
-BATERI 5-6 ORE 
-WINDOWS 10 PRO LICENSUAR

Ka 12 Muaj Garanci garanci!     KODI: 2514Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.