HP GAMING OMEN (SI I RI) E pershtateshme per Lojra & Punime ing 3D
Si i ri

TELEFONO

-CPU i7 7700HQ 2.8 GHZ TURBO 3.8 GHZ
-RAM 16 GB DDR4
-SSD 250 NVME
-HDD 1TB
-GPU HD530 4GB
-GPU GTX1060  6GB I DEDIKUAR 
-WEBCAMERA / E SATA / HDMI ETJ 
-EKRAN IPS 15.6 INCH FHD 120HZ
-BATERIA  5-6  ORË

Ky produkt ka 12 Muaj Garanci!

Ka 12 Muaj Garanci garanci!     KODI: 2513Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.