IMAC 27 INCH 5K 2020 EXTREM (NEW BOX) SASI LIMITUAR
i ri

TELEFONO

CPU i7 3.8 GHZ OCTA CORE TURBO 5.0 GHZ
RAM 8 GB DDR4 UPGRADE 128 GB
SSD 500GB
GPU ATI PRO M5500 8GB  DDR6 DEDIKUAR
SCR 27 INCH  5K RETINA DISPPLAY
MAUS TASTJERE ORIGJINALE  WIRELESS

Ky produkt ka 12 Muaj Garanci

Ka 12 Muaj Garanci garanci!     KODI: 2510Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.