LENOVO IDEAPAD 3 (SASI E LIMITUAR) E pershtateshme per punime te ndryshme!
i ri

360 EURO

-CPU AMD ATHLON 3050U  2.3 TURBO 3.2 GHZ
-MEM 8GB DDR4
-SSD 120 NVME
-GPU AMD RADEON 512 DEDIK UP 4GB
-SCR 15.6 HD LED ANTI GLARE 
-USB 3.0-WEBCAMERA-etj
-BATTERI 3-4 ORE
-WINDOWS 10 HOME

Ka 12 Muaj Garanci! garanci!     KODI: 2509Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.