HUAWE MATE X PRO 2020 (SI I RI) E pershtateshme per punime ing 2D/3D etj
si i ri

TELEFONO

CPU i7 10510U 2.3 GHZ TURBO 4.9 GHZ
RAM 16 GB DDR4
SSD 500 NVME
GPU HD530 4GB
GPU MX250 2GB I DEDIKUAR 
WEBCAMERA / E SATA / HDMI ETJ 
EKRAN IPS 14 INCH 3K 3000-2000 TOUCHSCREEN
BATERIA ZGJAT RRETH 5-6  ORË

Ky produkt ka 12 Muaj Garanci!

Ka 12 Muaj Garanci! garanci!     KODI: 2333Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.