DJI OSMO OM4 (NEW BOX) SASI E LIMITUAR
i ri

180 EURO

Per me shume klikoni linkun e meposhtem!

https://www.dji.com/om-4

Ka 3 Muaj Garanci garanci!     KODI: 2506Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.