HP SPECTER X360 2020 + LAPS (NEW BOX) E pershtateshme per Vizatime & Programim
i ri

TELEFONO

CPU i7-10510U 1.8 TURBO  4.9 GHZ
MEM 16 GB DDR4
HDD 1TB SSD 
GPU HD GRAPHICS 8GB 
SCR 13.3 4K TOUCHSREEN
USB - C  3 PORTA - KEYBOARD LED 
BATERIA 8-10   ORE
WINDOWS 10  PRO LICENSUAR
ANTIVIRUS 3 VJECAR
LAPS + COVER ORG 

Ky produkt ka 12 muaj Garanci!

Ka 12 Muaj Garanci garanci!     KODI: 2278Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.