IPAD MINI 2-4-5 (SI I RI) COVER DHURAT
Si i ri

160 EURO

MINI 2 MEM 16GB WIFI 
MINI 4 MEM 16GB WIFI 
MINI 5 MEM 64GB WIFI 
COVER DHURATE

Ka 3 Muaj Garanci! garanci!     KODI: 2193Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.