APPLE MACBOOK PRO RETINA 2018 (I RI) E pershtateshme per programim!
i ri

TELEFONO

CPU i5 2.3 GHZ QUAD CORE TURBO 3.8 GHZ
RAM 8GB DDR4
HDD 250GB SSD
GPU IRIS PRO 
WEBCAMERA - TYPE-C
SCR 13 INCH RETINA DISPLAY
BATERIA 8 ORE 
COVER DHURATE

Ky produkt ka 12 muaj Garanci!

Ka 12 Muaj Garanci garanci!     KODI: 2270Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.