APPLE IMAC 27 INCH 5K LATE 2019 (NEW BOX) E pershtateshme per punime Ing 2D-3D etj
I RI

TELEFONO

CPU i5 3.7  GHZ HEZA CORE TURBO 4.6 GHZ
RAM 32 GB DDR4
HDD 2TB FUZION DRIVE
GPU  ATI PRO 580X 8GB  DDR5 DEDIKUAR
SCR 27 INCH  5K RETINA DISPPLAY
MAUS TASTJERE ORIGJINALE  WIRELESS

Ky produkt ka 12 Muaj Garanci

Ka 12 Muaj Garanci garanci!     KODI: 483Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.