HP WORKSTATION Z420 (SUPER OKAZION) SASI E LIMITUAR!
Si i ri

570 EUR

CPU XEON E5-1660 V2 3.7 GHZ TURBO 4.0 GHZ
RAM 64 GB DDR3 ECC
HDD 250GB SSD
HDD 500 GB 7200 RPM
GPU QUADRO K4000 3 GB  DEDIKUAR UP 5GB
WINDOWS 7 PROFESIONAL
MAUS + TASTJERE

Ky produkt ka 12 muaj Garanci!

Ka 12 muaj garanci!     KODI: 946Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.