HP ELITEBOOK 725 (SI I RI) E pershtashtem per programim & ing
Si i ri

CPU A10 PRO 7350B 2.1 TURBO 3.3GHZ
MEM 8GB DD3
SSD 120GB
SCR 12.5 INCH HD LED
WEBCAEMRA - DISPLAY PORT -ETHERNET ETJ
BATERIA 3-4  ORE 

Ka 6 Muaj Garanci garanci!     KODI: 2261Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.