SAMSUNG GALAXY WATCH 46MM (NE KUTI TE PAHAPUR)
i ri

220 EURO

Per me shume klikoni linkun e meposhtem!

https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_watch-9289.php

Ka 6 Muaj Garanci garanci!     KODI: 1214Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.