MICROSOFT SURFACE PRO 6 (SI I RI) E pershtateshme per Vizatime etj
si i ri

TELEFONO





-CPU i7 8565 1.9 TURBO 4.2 GHZ
-MEM 16 GB DDR4
-HDD 500 GB SSD FLASH
-GPU IRIS PLUS GRAPHIC
-SCR 12.3 INCH 3K 2736 x 1824
-USB-3.0 - TYPE-C
-BATERIA ~ 8 ORË

Ka 3 Muaj Garanci garanci!     KODI: 2155







Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.