LENOVO GAMING 3 (NEW BOX) SASI E LIMITUAR E Pershtateshme per lojra & pune ing 3D
i ri

999 Euro

CPU I7 1075H 2.6 TURBO 5GHZ HEZA/CORE 
MEM 16GB DDR4
SSD 500GB FLASH 
GPU GTX 6150 4GB DEDIKUAR
SCR 15.6 FULL HD 1920-1080
USB 3.0 HDMI-TYPE-C -KEYBOARD LED ETJ
BATERI 5-6 ORE

Ka 24 Muaj Garanci garanci!     KODI: 2253Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.