DELL XPS 9343 (SI I RI) SUPER OKAZION E pershtateshme per programim etj
Si i ri

750 EUR

CPU i7-8250U   1.6 GHZ  TURBO 3.4 GHZ
MEM 16 GB DDR4
HDD 250 SSD 
GPU HD620 4 GB 
SCR 13.3 1920-1080
WEBCAMERA USB- 3.0 SD-CARD - KEYBOARD LED 
BATERIA 5-6 ORE
WINDOWS 10 PRO LICENSUAR 

Ka 6 Muaj Garanci! garanci!     KODI: 1673Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.