HP WORKSTATION Z840 E PERSHTATESHME PER MONTAZH 4K
Si i ri

1450 EURO

CPU XEON E5-2620 V4 X2 CPU OCTA CORE
RAM 64GB DDR4 ECC
HDD 500 GB SSD
HDD 1TB 7200 RPM
GPU QUADRO K2200 4 DDR5 DEDIKUAR 
WINDOWS 10 PROFESIONAL
MAUS + TASTJERE

Ky produkt ka 12 muaj Garanci!Ky produkt ka 12 muaj Garanci!

Ka 12 Muaj Garanci! garanci!     KODI: 1623Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.