ASUS VIVOBOOK GAMING (SI I RI) E pershtateshme per Lojra etj
Si i ri

800 EURO

CPU i7-8550U 1.6 GHZ TURBO 3.4 Q/CORE
MEM 16 GB DDR4
SSD  120 GB FLASH
HDD 1TB
GPU HD520 4 GB
GPU GTX1050 4GB DEDIKUAR
SCR 15.6 FULL HD 1920-1080
WEBCAMERA -HDMI -ETHERNET- USB 3.0 Etj
BATERI 5-6 ORE

Ky produkt ka 6 Muaj Garanci

Ka 6 Muaj Garanci garanci!     KODI: 2221Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.