SAMSUNG GALAXY 3 41-45MM (NEW BOX) SASI E LIMITUAR
i ri

350 EURO

Per me shume klikoni linkun e meposhtem!

https://www.samsung.com/al/wearables/galaxy-watch3-r840/SM-R840NZKAEUF/

Ka 6 Muaj Garanci garanci!     KODI: 2237Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.