SONY DUALSHOK WIRELESS PLS3 -PLS4 - XBOX
I ri

2500 LEK

SONY DUALSHOK WIRELESS PLS3 2500 LEK
SONY DUALSHOK WIRELESS PLS4 4000 LEK
XBOX 360   WIRELESS   3000 LEK
XBOX ONE   WIRELESS   6000 LEK

Ka garanci!     KODI: 650Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.