SAMSUNG BUDS LIVE 2020 (SASI E LIMITUAR) GOLD & BLACK
i ri

160 EURO

Per me shume klikoni linkun e meposhtem!

https://www.samsung.com/us/mobile-audio/galaxy-buds-live/

Ka KA GARANCI garanci!     KODI: 2232Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.