MACBOOK PRO RETINA 2013 (SI I RI) E pershtateshme per programim!
Si i ri

TELEFONO

-CPU i7 2.8 GHZ TURBO 3.3 GHZ
-RAM 8 GB 
-HDD 500 GB SSD
-GPU IRIS PRO 1.5 GB
-WEBCAMERA - USB 3.0 - THUNDERBOARD
-SCR 13 INCH RETINA DISPLAY
-BATERIA 7-8 ORE

Ky produkt ka 6 muaj Garanci!

Ka 6 muaj garanci!     KODI: 1045Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.