IMAC 27 - LATE 2013 2K (SI I RI) E pershtateshme per punime ing 3D etj
si i ri

TELEFONO

CPU i5 3.2 GHZ QUAD TURBO 3.6 GHZ
RAM 16 GB DDR3
SSD  500GB
GPU GT770 1 GB DEDIKUAR
SCR 27 INCH 2K 
TASTJER - MAUS STANDART 

Ky produkt ka 6 Muaj Garanci

Ka 6 Muaj Garanci! garanci!     KODI: 1615Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.