ASUS F554L (SI I RI) E pershtateshme per mix progrsmesh!
Si i ri

350 EURO

CPU i7 5500U 2.4  TURBO 3.0 GHZ
MEM 8 GB DDR3
HDD 250SSD
GPU HD5500 2GB 
SCR 15.6 HD LED
DVD RW-HDM - HDMI -WEBCAMERA ETJ
BATERIA 3-4  ORE

Ky produkt ka 6 muaj Garanci!

Ka 6 Muaj Garanci garanci!     KODI: 2227Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.