LENOVO IDEAPAD 330 (SI I RI) E pershtateshme per programim!
si i ri

400 EUR

CPU i3-8130U 1.6 GHZ TURBO 3.4 Q/CORE
MEM 8 GB DDR4
HDD 256 GB
GPU HD520 4 GB 
SCR 15.6 INCH FULL HD 1920-1080 
WEBCAMERA -USB-3.0-SD CARD -HDMI- 
BATERIA 5-6 ORE
WINDOWS 10 LICENSUAR

Ka 6 Muaj Garanci garanci!     KODI: 2226Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.