ASUS STRIX GL703GE (SI I RI) E pershtateshme per punime ing 3D etj
Si i ri

1040 EURO

-CPU i7-7700HQ 2.8QCORE TURBO 3.8 GHZ
-MEM 16 GB DDR4
-HDD 250 GB SSD FLASH
-HDD 1TB
-GPU HD520
-GPU GTX1060 6GB DEDIKUAR
-SCR 17.3 FULL HD 1920-1080
-CAMERA -USB 3.0 -2 PORT -TYPE-C
-BATERIA 4-5 ORE
-WINDOWS 10 LICENSUAR

Ky produkt ka 6 Muaj Garanci!

Ka 6 Muaj Garanci garanci!     KODI: 2225Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.