HUAWEI P40 NEW (SASI E LIMITUAR)
i ri

630 EURO

MEM 8/256GB
COVER DHURATE
NE QESE FABRIKIMI!
AKSESORE ORG

Ka 12 Muaj Garanci garanci!     KODI: 2223Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.