APPLE MACBOOK AIR RETINA 2019 (SI I RI) E pershtateshme per programim!
Si i ri

TELEFONO

CPU i5 1.6 GHZ TURBO 3.6 GHZ
RAM 8 GB DDR4
HDD 128 GB SSD
GPU HD520 1.5 GB
WEBCAMERA -TYPE-C THUNDERBOARD 3-2 PORT 
SCR 13 INCH RETINA DISPLAY
BATERIA 8-10 ORE

Ka 6 Muaj Garanci! garanci!     KODI: 1712Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.