SAMSUNG GALAXY WATCH 46MM (NEW BOX) SASI E LIMITUAR
Si i ri

250 EURO

Memorie: 4 GB
RAM: 1.5 GB RAM (LTE model)
SIM Electronic SIM card (eSIM)
Samsung Pay
50m waterproof (IP68)
1.3 inches
Protection Corning Gorilla Glass DX+
CPU Dual-core 1.15 GHz
Wi-Fi, GPS, NFC
Matës aktiviteti

Ka 3 Muaj Garanci garanci!     KODI: 1799Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.