IMAC 21.5 LATE 2017 (SUPER OKAZION) E pershtateshme per programim!
si i ri

850 EURO

CPU I5 2.3 GHZ TURBO 3.6 GHZ
MEM 16 GB DDR4
HDD 250SSD
GPU IRIS PRO 1.5 GB
SCR 21.5 FULL HD IPS 1920-1080


Ky produkt ka 6 Muaj Garanci!

Ka 6 Muaj Garanci! garanci!     KODI: 964Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.