Rruga Islam Alla, Tirana, Albania

XIAOMI MI ELECTRIC SCOOTER 1S

396

Distanca Maksimale 30 km/h
Shpejtesia Maksimale 25 km/h

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste

Select your currency
EUR euro