Rruga Islam Alla, Tirana, Albania

Email: info@crs.al

TOSHIBA PORTAGE Z30 (SI I RI) E pershtateshme per programim!

300

CPU i5 6200U 2.4 GHZ TURBO 2.8 GHZ
RAM 8 GB DDR4
HDD 250 GB SSD
GPU HD520 4GB
WEBCAMERA- USB 3.0- THUNDERBIARD – KEYBOARD LED
SCR 13.3 HD FULL HD 1920-1080
BACTERIA 4-5 ORE

Ky produkt ka 6 muaj Garanci!

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste