Email: info@crs.al

SAMSUNG GALAXY S8+

800

SM-X800
MEMORIA : 128 GB
COLOR : GRAPHITE
WIFI / COVER DHURATE / LAPS
GARANCIA : 12 MUAJ

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste

Select your currency
EUR euro