Email: info@crs.al

PRESTIGIO MZE F5 LTE

60

Scr: 5.5″ HD+ 1440×720
4000mAh Battery
Android 8.1 Oreo
4G LTE
2 GB Ram / 16 GB eMMC
5.0MP / 13.0MP AF

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste

Select your currency
EUR euro